Voor ieder project het beste resultaat!

Mooie uitdagende klussen aannemen. Uitgekiende projecten, van begin tot einde doordacht uitwerken en installeren. Rozema Installatietechniek doet dat graag en goed. Al meer dan vijftien jaar is Michel Rozema actief in de installatietechniek. Inmiddels heeft hij vele jaren ervaring in loondienst. Maar het ondernemerschap waarmee zijn beide ouders hem van jongs af aan lieten kennismaken, deed ook hem besluiten voor zichzelf te beginnen. Rozema Installatietechniek is daarmee per maart 2021 een feit.

Continu investeren in kennis

Het vak van installatietechnicus is dynamisch en blijft telkens aan vernieuwing onderhevig. Moderne technologie, hedendaagse ontwikkelingen en continue verbeteringen van producten zorgen ervoor dat Rozema Installatietechniek alle voorkomende cursussen omtrent nieuwe producten volgt en continu werkt aan nieuwe kennis en vaardigheden. Dat hij zijn vak verstaat, dat mag u aannemen… Daarom maakt Rozema Installatietechniek op een andere manier het verschil: door oog voor detail te hebben! Strak afgewerkt, netjes geïnstalleerd en mooi qua uiterlijk is voor hem minstens zo belangrijk als de toegepaste techniek.

Waarom u zou moeten kiezen voor
Rozema Installatie!

GARANTIE

0 %

ALTIJD 100% GARANTIE

KLANTEN

0 +

HOEVEELHEID KLANTEN

PROJECTEN

0 +

VOLTOOIDE PROJECTEN

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden van Rozema Installatietechniek.

Wellicht bent u geïnteresseerd geraakt en wenst u meer info. Vul hieronder uw gegevens in, en wij gaan direct aan de slag!

Specialist in koeltechniek en klimaatbeheersing

Michel Rozema is eigenaar van Rozema Installatietechniek en een installatietechnicus in hart en nieren. Hij is allround inzetbaar in de installatietechniek. Installatietechnische opdrachten zijn voor hem als interessante puzzels: voor iedere klus bedenkt hij de beste oplossing. Door de vele vraag naar cv-installaties, airco’s (koeltechniek) en waterontharders heeft hij op dit gebied veel expertise en kennis. Wilt u weten wat Rozema Installatietechniek voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact op!

Vertrouwd en persoonlijk

Rozema Installatietechniek is gevestigd in de provincie Groningen, Appingedam. Wilt u weten wat Rozema Installatietechniek voor u kan betekenen? Neem contact op voor een persoonlijke afspraak. Vertrouwen, samenwerken en langdurige relaties met opdrachtgevers en klanten. Dat vindt Michel Rozema belangrijk. Rozema Installatietechniek wordt graag uw vertrouwde adres als het om installatietechniek gaat. Mogen we voor u aan de slag gaan?