Airconditioning: altijd de juiste temperatuur.

Wilt u een airco laten plaatsen? Kies voor de vakmanschap van Rozema Installatietechniek. Wij zetten de voordelen van een airco-systeem graag op een rij! 

Airconditioning: altijd de juiste temperatuur.

Comfortabel wonen, werken en leven. Dat doet u natuurlijk het liefst in een vertrouwde omgeving waar u zich thuis voelt. Daarbij hoort een goede klimaatbeheersing. In de zomer wilt u vertoeven in aangename koelte, terwijl u er ’s winters natuurlijk graag warm bijzit. Met een uitgekiende koeltechniek hebt u altijd de warmte die past bij de tijd van het jaar. Laat Rozema Installatietechniek u adviseren. Wij plaatsen diverse toepassingen op het gebied van koeltechniek en airconditioning vakkundig en professioneel in uw woning of bedrijf.

De installatietechnicus die u zoekt!

Wanneer u een professionele installatietechnicus nodig hebt, is Rozema Installatietechniek de vakman die u zoekt. Met oog voor detail, kennis van zaken en gevoel voor afwerking brengen wij iedere klus tot een goed einde. Rozema Installatietechniek, uw vakman als het gaat om:

Een airco van Rozema Installatietechniek zorgt voor:

  • verkoeling op warme dagen;
  • warmte in de winter;
  • schone lucht in huis, omdat lucht continu wordt gefilterd;
  • besparing op de stookkosten door het gerichte verwarmen en koelen van specifieke ruimtes;
  • aangenamer slapen, wonen en werken door een optimaal klimaat;
  • jarenlang plezier door de vakkundige aanleg en het prima onderhoud.

Is een airco duur?

Rozema Installatietechniek hoort het regelmatig: “Maar een airco is toch best duur in aanschaf en gebruik?” De aanschafkosten van airco's zijn echter al lang niet meer zo hoog als vroeger. Kwalitatief goede airco’s zijn verkrijgbaar voor acceptabele bedragen. Rozema Installatietechniek adviseert u hierover graag. Ook het onderhoud doen wij met plezier voor u. Wanneer u een airconditioning goed onderhoudt, kunt u er jaren plezier van hebben. Naast misverstanden over aanschafprijzen bestaat er ook misverstand over de elektriciteitskosten die gemoeid gaan met een airco. Dit is echter achterhaald omdat moderne airco's een acceptabel energieverbruik hebben. Een goed werkende en kwalitatief goede airco heeft een zuinig energielabel waarvan de elektriciteitskosten minimaal zijn. Rozema Installatietechniek brengt u graag op de hoogte van de mogelijkheden.

Meer informatie of een afspraak?

Bent u overtuigd van een mooi klimaatbeheersingssysteem? Wij verzorgen de aanleg van uw airco of koeltechnische elementen in uw woning of bedrijf. Mail of bel voor een afspraak. Wij komen met veel plezier bij u langs om u van vrijblijvend advies te voorzien. Wij helpen u verder!