Installatietechniek

Wilt u een airco, cv-ketel of waterontharder laten plaatsen? Of hebt u andere installatieklussen die u op professionele wijze wilt laten uitvoeren? Rozema Installatietechniek is uw allround installateur met als specialisme het aanleggen van cv-ketels, waterontharders en airco’s. Rozema Installatietechniek is tevens uw adviseur in de koeltechniek. Maar ook is de aanleg van gas en sanitair bij Rozema Installatietechniek in goede handen.

Vakmanschap, service én klantvriendelijkheid!

De wereld van de installatietechniek verandert continu. Nieuwe toepassingen, actuele technologie: langzaam maar zeker veroveren innovaties en technologie het dagelijkse leven van de hedendaagse consument. Denk maar eens aan nieuwe technieken als warmtepompen, vloerverwarming of het gebruik van andere elektriciteitsvoorzieningen als zonnepanelen. Rozema Installatietechniek gaat mee met deze ontwikkelingen. Kennis, vaardigheden, cursussen en persoonlijke interesse maken dat Rozema Installatietechniek ook uw installateur is als het om nieuwe technologie gaat.

De installatietechnicus die u zoekt!

Wanneer u een professionele installatietechnicus nodig hebt, is Rozema Installatietechniek de vakman die u zoekt. Met oog voor detail, kennis van zaken en gevoel voor afwerking brengen wij iedere klus tot een goed einde. Rozema Installatietechniek, uw vakman als het gaat om:

Uw allround installatietechnicus

Hebt u een installatieklus? Rozema Installatietechniek is werkzaam als allround installateur. Wij leggen leidingwerk voor keukens, sanitair en badkamers aan, maar ook gasleidingen en vloerverwarmingen behoren tot onze werkzaamheden. Wij houden ervan om klussen tot een goed einde te brengen. Netjes en vakkundig, precies zoals wij dat voor ons zelf ook zouden doen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Service en onderhoud

Laat uw professioneel aangelegde apparatuur en vakkundig geplaatste leidingwerk tijdig onderhouden en van servicebeurten voorzien. Op zo’n manier dat u nog langer kunt genieten van uw investering. Rozema Installatietechniek begrijpt dat. Graag zijn wij u van dienst met passend onderhoud en regelmatige servicevoorzieningen. Wij houden ervan om langdurige relaties aan te gaan als het om uw installaties en techniek in huis gaat. Zo weten we wat er bij u speelt en kunnen wij u altijd het beste advies geven. Rozema Installatietechniek is uw persoonlijke installateur!

Neem direct contact op!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat een bericht achter via deze website of bel voor persoonlijk contact. Wij helpen u graag verder!