Waterontharders.

Waterontharders. Voor zacht en vriendelijk water.

Een waterontharder is niet meer weg te denken uit hedendaagse huishoudens. Steeds vaker kiezen consumenten voor de vele voordelen van een waterontharder. Ziet u ook de voordelen in van een waterontharder? Laat hem plaatsen door uw vakspecialist Rozema Installatietechniek.

De installatietechnicus die u zoekt!

Wanneer u een professionele installatietechnicus nodig hebt, is Rozema Installatietechniek de vakman die u zoekt. Met oog voor detail, kennis van zaken en gevoel voor afwerking brengen wij iedere klus tot een goed einde. Rozema Installatietechniek, uw vakman als het gaat om:

De voordelen op een rij

Een waterontharder kent vele voordelen. In de eerste plaats zorgt een waterontharder voor zachter water. Met een waterontharder kunt u de waterhardheid terugbrengen naar 0 dH (Duitse hardheid). Met een waterontharder krijgt u dus zachter water. Maar wat is precies zacht water? En wat zijn de voordelen van zacht water dat u met een waterontharder verkrijgt? Rozema Installatietechniek zet de voordelen graag voor u op een rij.

Hard water laat witte aanslag achter op uw kranen, leidingen, tegels en (glas)wanden. Wanneer u kiest voor een waterontharder van Rozema Installatietechniek, is de kans op aanslag vele malen verminderd.

Uw huishoudelijke apparaten maken gebruik van zacht water wanneer u een waterontkalker gebruikt. Met een waterontharder kunt u de levensduur van die apparaten met wel 30% verlengen. Deze voordelen gelden overigens niet alleen voor apparatuur. Ook kleding en textiel varen wel bij gebruik van zacht water omdat de kleur en de textuur van het textiel langer mooi blijven.

Kalk zorgt ervoor dat leidingen dichtslibben. Hierdoor komt er in verhouding minder warm water in het systeem. Uw verwarmingssysteem geeft met hard water minder warmte af. In zo’n tien jaar tijd kan de warmtespreiding met wel 20% verminderen. Een waterontkalker voorkomt al deze problemen en zorgt voor minder stookkosten.

Bij zacht water hebt u minder reinigingsmiddelen nodig om schuim te verkrijgen. Bovendien behoren ontkalkingsmiddelen in uw badkamer, keuken of toilet tot de verleden tijd.

Patiënten met eczeem rapporteren een vermindering van hun klachten zodra ze zacht water gebruiken.

Naast alle financiële voordelen is een waterontharder ook een bijdrage aan een beter milieu. Zeepresten  hebben impact op watervervuiling en vragen veel energie van waterzuiveringsstations. Met een waterontharder draagt u uw steentje bij.

Meer informatie of direct uw opdracht plaatsen?

Wilt u een waterontharder laten plaatsen? Rozema Installatietechniek verzorgt graag uw installatieklus. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak of direct voor het plaatsen van uw nieuwe waterontharder!