Cv-ketels van Rozema Installatietechniek. Warm en hedendaags gemak.

Op zoek naar een vakman die uw nieuwe cv-ketel of cv-installatie kan plaatsen? Rozema Installatietechniek heeft het plaatsen en onderhouden van cv-ketels en cv-installaties als specialiteit. Graag komen we bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Rozema Installatietechniek adviseert, biedt service, onderhoudt en plaatst cv-ketels en -installaties.

Plaatsen nieuwe cv-ketel

Er zijn vele soorten en maten op de markt als het om cv-ketels gaat. Wij begrijpen het wanneer u het lastig vindt de juiste keuze te maken. Rozema Installatietechniek helpt u bij het uitkiezen van de verwarmingssoort die helemaal past bij uw woning, uw leven en uw leefstijl. Wij werken op een persoonlijke manier met onze klanten samen. Want alleen zo komen we tot de beste resultaten en tot langdurige samenwerking. Laat Rozema Installatietechniek uw nieuwe of vervangende cv-ketel plaatsen!

De installatietechnicus die u zoekt!

Wanneer u een professionele installatietechnicus nodig hebt, is Rozema Installatietechniek de vakman die u zoekt. Met oog voor detail, kennis van zaken en gevoel voor afwerking brengen wij iedere klus tot een goed einde. Rozema Installatietechniek, uw vakman als het gaat om:

Onderhoud cv-ketel

Vertrouwd, veilig, duurzaam en perfect afgestemd op uw verbruik en uw manier van leven. Wanneer u zorgt voor de juiste randvoorwaarden, kunt u langdurig plezier hebben van uw cv-ketel. Met passend onderhoud en regelmatige servicebeurten verlengt u uw aanschaf aanzienlijk. Rozema Installatietechniek verzorgt uw onderhoud en service aan uw cv-ketel graag en goed.

Vloerverwarming in combinatie
met een cv-ketel

Vloerverwarming is een mooie oplossing wanneer u ontsierende of oude radiatoren wilt vervangen in huis. Maar ook zorgt vloerverwarming voor een aangename, constante temperatuur. Wanneer u vloerverwarming wilt laten aanleggen, hebt u uiteraard altijd een warmtebron nodig waarmee u het warme water door de leidingen laat stromen. Doorgaans is dit een cv-ketel, maar ook een zonneboiler of warmtepomp hiervoor een geschikte manier. Verschillende opties kunt u eventueel laten toepassen in combinatie met een warmtewisselaar. Wilt u meer weten over vloerverwarming in combinatie met een cv-ketel? Of over andere warmtebronnen die bij vloerverwarming passen?

Neem direct contact op!

Rozema Installatietechniek geeft u passend advies. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor nadere informatie of een persoonlijke afspraak op locatie